Skip to content

Zoeken

NL

E
S
Learning

NEW! Thalion Special Treatments Hydra-Mineral en Ocean Secrets combi training

Kosten: 50,00

De Ocean Secrets Treatment van Thalion neemt je mee om de weldaad van de oceaan te ontdekken, een wereld van onvergetelijke gewaarwordingen.
Exclusieve bewegingen in combinatie met de ultra geconcentreerde formules van onze producten leiden u naar de ware bronnen van schoonheid. Deze unieke gezichtsbehandeling is gebaseerd op een innovatieve massage die de contouren van het gezicht beeldhouwt en de huid strakker maakt. Deze echte manuele lift combineert diep ontspannende massages met technische bewegingen om de natuurlijke architectuur van de huid te veranderen. Tijdens het praktijkgedeelte ervaart u de resultaten en de unieke zintuigelijke ervaring.

Les Laboratoires de THALION creëerden het Hydra-Mineral Treatment, een revolutionaire verzorging met een overdaad van oligo-elementen, waaronder Calcium, Magnesium en Potassium. Een echte Mineral Boost voor alle huidtypen welke de huid hydrateert en energie geeft.
Dit nieuwe treatment van Thalion bevat een revolutionair masker welke zijn tijd ver vooruit is. Een unieke technologie van een dubbel Peel-off Mask met een transformerende textuur. Het bevat 111 soorten mineralen en sporen elementen welke de huid een weldaad geeft aan mineralisatie en de huid aanvult wat het tekort komt. Tijdens het praktijkgedeelte ervaart u de resultaten en de unieke zintuigelijke ervaring.

Beide treatments worden deze dag in een combinatie training gegeven. Deze complete training zal duren van 10.00uur tot 16.00uur. Voor een lunch wordt gezorgd. De kosten van deze training bedragen € 50,00 exclusief BTW, wat na afloop van de training kan worden verrekend met aangekochte producten.

Cursusdata

Op aanvraag

Nu inschrijven NEW! Thalion Special Treatments Hydra-Mineral en Ocean Secrets combi training