Butyrospermum parkii / sheabutter | Webecos
butyrospermum parkii

Butyrospermum parkii

Shea butter is de natuurlijke vetstof uit de vruchten van de Afrikaanse Kariteboom (Butyrospermum Parkii), ook wel ‘Tree of Life’ genoemd. Shea butter zit vol met voedingsstoffen, waaronder vitamine A, vitamine E, polyphenolen en phytonutriënten. De hoge concentraties aan vetzuren en vitaminen maken Shea butter tot een ideaal cosmetisch ingrediënt om de huid te verzachten. Van Shea butter is bewezen dat het uitgebreide ontstekingsremmende (anti-inflammatoire) en huidherstellende eigenschappen bezit. Shea butter is ook een bewezen moisturizer voor de huid. Het helpt de natuurlijke lipidenlaag van de huid te herstellen en roodheid en zwelling in het gezicht te kalmeren.

0
    0
    Mijn winkelmandje
    Jouw winkelmandje is leegTerug naar shop
      Calculate Shipping
      Code toepassen