Salicylic acid
Salicylzuur behoort tot de beta-hydroxyzuren (BHA’s). Het is de voorloper van de bekende pijnstiller aspirine en heeft hierdoor onder andere een ontstekingsremmende functie. Salicylzuur wordt in cosmetica toegepast in peelings om de huid te exfoliëren, waardoor deze frisser, stralender en egaler wordt. Een doffe huid ontstaat immers als de dode huidcellen niet regelmatig worden weggehaald. Salicylzuur wordt ook gebruikt bij de behandeling van acne. Het vermindert zowel de ernst als het aantal onzuiverheden, zoals puistjes. Omdat salicylzuur een klein vetoplosbaar molecuul is, kan het diep in de poriën reinigen en daar opgehoopt talg oplossen.

Salicylic acid

Salicylzuur behoort tot de beta-hydroxyzuren (BHA’s). Het is de voorloper van de bekende pijnstiller aspirine en heeft hierdoor onder andere een ontstekingsremmende functie. Salicylzuur wordt in cosmetica toegepast in peelings om de huid te exfoliëren, waardoor deze frisser, stralender en egaler wordt. Een doffe huid ontstaat immers als de dode huidcellen niet regelmatig worden weggehaald. Salicylzuur wordt ook gebruikt bij de behandeling van acne. Het vermindert zowel de ernst als het aantal onzuiverheden, zoals puistjes. Omdat salicylzuur een klein vetoplosbaar molecuul is, kan het diep in de poriën reinigen en daar opgehoopt talg oplossen.

Webecos Reviving Detox cleanser 100 ml

29,90

Webecos Purifying Clear Face Gel probeertube 15ml

6,95

Webecos Purifying clear face control 50 ml

23,00

0
MIJN WINKELWAGEN
Je winkelwagen is leegTerug naar winkel
Berekenen verzendkosten