Spring naar content

Zoeken

NL

Webecos is trotse partner van het Huidfonds. In Nederland hebben ruim 1,2 miljoen mensen een huidaandoening. Soms is dit van tijdelijke aard, maar meestal blijvend. Er kan sprake zijn van jeuk of pijn, maar ook van schaamte omdat deze huid ‘anders’ is. Het Huidfonds is een onafhankelijk fonds dat dit bespreekbaar wil maken en zich vol passie inzet om de kwaliteit van leven voor deze mensen te verbeteren. Om haar missie te volbrengen heeft het huidfonds drie belangrijke doelstellingen voor ogen:

  • Voorkomen van huidaandoeningen door voorlichting;
  • Verbeteren van de zorg voor mensen met een huidaandoening;
  • Acceptatie van de huid die ‘anders’ is.

Sinds het ontstaan van de Beauty Trade Professionals (BTP) is Webecos een actief lid van deze leveranciersvereniging voor de professionele beautybranche. De BTP zet zich als leveranciersorganisatie op vele fronten in voor professionalisering van de branche. Zo is de succesvolle beurs Beauty Trade Special in het voorjaar een initiatief van de BTP en hebben zij sinds 2017 ook de regie over de najaarsbeurs Beauty Trade Festival. Ook het platform Beautyspot.nl valt onder de hoede van BTP. Daarnaast geeft de BTP schoonheid een gezicht door de organisatie van de inmiddels prestigieuze Beauty Award. Dit evenement zet top schoonheidsspecialisten en topsalons in de spotlights en is een marketinginstrument om de branche onder andere óók bij de consument onder de aandacht te brengen.

 

Webecos is lid van de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV). De NCV is de brancheorganisatie van fabrikanten, importeurs en merkhouders van cosmetica. De NCV vertegenwoordigt en behartigt de collectieve belangen van de Nederlandse cosmetica-industrie via beleidsontwikkeling, lobby en overleg met relevante partijen.