Gratis verzending vanaf €40,-
Voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
3 gratis samples bij elke bestelling
3 gratis samples bij elke bestelling

Salicylic acid

Salicylzuur behoort tot de beta-hydroxyzuren (BHA’s). Het is de voorloper van de bekende pijnstiller aspirine en heeft hierdoor onder andere een ontstekingsremmende functie. Salicylzuur wordt in cosmetica toegepast in peelings om de huid te exfoliëren, waardoor deze frisser, stralender en egaler wordt. Een doffe huid ontstaat immers als de dode huidcellen niet regelmatig worden weggehaald. Salicylzuur wordt ook gebruikt bij de behandeling van acne. Het vermindert zowel de ernst als het aantal onzuiverheden, zoals puistjes. Omdat salicylzuur een klein vetoplosbaar molecuul is, kan het diep in de poriën reinigen en daar opgehoopt talg oplossen.

Categorieën
Ingredienten
FILTER
2 PRODUCTEN

Salicylic acid

Salicylzuur behoort tot de beta-hydroxyzuren (BHA’s). Het is de voorloper van de bekende pijnstiller aspirine en heeft hierdoor onder andere een ontstekingsremmende functie. Salicylzuur wordt in cosmetica toegepast in peelings om de huid te exfoliëren, waardoor deze frisser, stralender en egaler wordt. Een doffe huid ontstaat immers als de dode huidcellen niet regelmatig worden weggehaald. Salicylzuur wordt ook gebruikt bij de behandeling van acne. Het vermindert zowel de ernst als het aantal onzuiverheden, zoals puistjes. Omdat salicylzuur een klein vetoplosbaar molecuul is, kan het diep in de poriën reinigen en daar opgehoopt talg oplossen.

Toont alle 2 resultaten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste onze laatste nieuwtjes, tips, aanbiedingen en uitnodigingen
© 2021 webecos.com - Alle rechten voorbehouden - website by dailysirup
0
MIJN WINKELWAGEN
Je winkelwagen is leegTerug naar winkel
Berekenen verzendkosten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram