Spring naar content

Zoeken

NL

E
S
Learning

Welkom bij ons trainingsoverzicht

Ook in het jaar 2019 willen wij u graag ondersteuning bieden bij het verbreden en/of opfrissen van uw kennis.
U kunt deelnemen aan de Webecos trainingen maar denk ook eens aan onze zustermerken zoals Dr. Tadlea, Thalion en UNG.
Alle trainingen worden verzorgd in onze sfeervolle trainingsruimtes in het Zoetermeer en Amstelveen.
Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten op onze trainingen.

Informatiedag Webecos

Webecos is al ruim 50 jaar een puur Nederlands ‘cosmeceutisch’ merk, met producten die hoge concentraties serieus klinisch geteste ingrediënten bevatten.

Lees meer
en
boek

Kennismakingsdag THALION

Thalion staat voor “Beauty from the heart of the seaweeds”, cosmetica op basis van een rijke verscheidenheid aan algen, waarmee echte schoonheids- en welzijnselixers worden gegenereerd

Lees meer
en
boek

Kennismakingsdag UNG

Tijdens deze dag maakt u kennis met het verhaal van UNG, het make-up merk dat helpt je eigen natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken. UNG is een eigenzinnig merk dat gebaseerd is op de kleurenanalyse volgens de seizoenmethode.

Lees meer
en
boek

Ingrediënten

Welke ingrediënten zitten er in een cosmetische product en waarom? Hoe herken ik dat aan de declaratie op de verpakking? Kan je de kwaliteit van een werkstof bepalen aan de hand van de INCI declaratie? Wat is eigenlijk dierproefvrij? Op deze en veel meer vragen krijgt u antwoord tijdens de workshop ingrediëntenleer & cosmetica wetgeving.

Lees meer
en
boek

Marketing & Verkoop

Verkopen blijft moeilijk. Tijdens deze cursus leert u als u op een andere wijze de onderwerpen met uw klanten bespreekt, er begrip ontstaat en de aankoop van een product of extra behandeling veel sneller en eenvoudiger tot stand komt.

Lees meer
en
boek

Social media en online marketing

BEREIK JE DOELGROEP MET INSTAGRAM
Sinds de lancering van Instagram in 2010 heeft het zich bewezen als krachtig marketinginstrument, dat de zichtbaarheid van jouw bedrijf en daarmee de omzet kan vergroten. Als je als bedrijf of merk nu nog niet aan boord van de Instagram-trein bent gesprongen, start dan vandaag nog. Via onze praktische Instagram training leer je alle ins & outs om Instagram zelf zakelijk te kunnen toepassen.

Lees meer
en
boek

Mannen in de salon

In deze training komen de specifieke marketingaspecten aan de orde voor een succesvolle benadering van de mannelijke klant.

Lees meer
en
boek

Cadeau inpak workshop

Cadeaus snel en feestelijk inpakken, het is nog niet zo makkelijk! Leer inpakken als een pro! Tijdens onze trainingen leer je de kunst van het inpakken voor iedere feestelijke gelegenheid.

Lees meer
en
boek

AHA Real Peel fruitzuren systeem

AHA staat voor Alpha Hydroxy Acids. U maakt kennis met dit systeem, op basis van verschillende (zeer) hoge concentraties fruitzuren en u leert dit in theorie en praktijk toe te passen.

Lees meer
en
boek

Kennismakingsdag Dr. Tadlea en/of MiniLift Intense Lifting Program

Dr. Tadlea zou je een ‘Luxury Performance’ merk kunnen noemen. Het merk legt de link tussen een cosmeceutische aanpak en een klassevolle uitstraling.
Mini Lift® is een cosmetische liftende behandeling voor het gelaat met direct zichtbaar resultaat op basis van Aloë Vera.

Lees meer
en
boek

Workshop Acne

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Veel mensen hebben er in meer of mindere mate wel eens last van gehad. Omdat puistjes vooral in het gezicht ontstaan, is het een vervelend huidprobleem.

Lees meer
en
boek

Prepare your skin for…..

Met het wisselen van de seizoenen heeft uw klant behoefte aan een check-up van de huid en misschien ook aan andere producten. De huid verandert namelijk ieder seizoen!

Lees meer
en
boek

NEW! Thalion Special Treatments Hydra-Mineral en Ocean Secrets combi training

De Ocean Secrets behandeling van Thalion neemt je mee om de weldaad van de oceaan te ontdekken, een wereld van onvergetelijke gewaarwordingen.

Lees meer
en
boek

Bindweefselmassage gelaat

Bindweefselmassage is een specifieke en intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid.

Lees meer
en
boek

Kleurenleer

Kleurenleer is de basis voor iedereen die werkzaam is met kleur en Visagie!

Lees meer
en
boek

Make-up voor de donkere huid

Tijdens deze training leer je · De verschillen tussen een blanke en een getinte of donkere huid. Welke kleuren je gebruikt op een getinte of donkere huid

Lees meer
en
boek

Driedaagse Visagie Training

Heb je altijd al meer willen weten over make-up en wil je meer uit jou salon halen?

Lees meer
en
boek

Workshop Smokey eyes

Volg de training Smokey eyes onder leiding van een professionele make-up artist die je de fijne kneepjes van het vak leert.

Lees meer
en
boek

Workshop Bruidsmake-up

Op deze dag zal er aandacht worden besteed voor het creëren van een bruidsmake-up.

Lees meer
en
boek

Workshop dag make-up + 5 minuten make-up

Tijdens deze workshop leert u de Dagmake-up en 5 minuten make-up goed toepassen. Deze twee toepassingen zijn onmisbaar in de salon

Lees meer
en
boek

Cosmetische camouflage

Een volmaakt effen huid is een utopie, elke vrouw heeft hier en daar plekjes die ze zou willen camoufleren.

Lees meer
en
boek

Hello Brows

Wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte jou uitstraling. Ze geven jou een open blik en kunnen er zelfs zorgen voor een facelift effect.

Lees meer
en
boek